Beoordeel deze webshop
Bezoek deze webshop
   • Prijs
   • -
   • Afhandeling en levering
   • -
   • Ondersteuning
   • -

  Badkamermarkt: Alles met badkamers

  Badkamermarkt.nl: dé webshop voor aankoop van al je badkamer en sanitair producten. Met een breed scala van meer dan 70.000 badkamer producten, als winnaar van de Thuiswinkelawards binnen de categorie Wonen, een team van ervaren badkamerspecialisten, inmiddels meer dan 100.000 klanten die je voorgingen en de drive om jou als klant iedere dag weer tevreden te stellen willen we ons sterk maken om dit iedere keer opnieuw waar te maken. Badkamermarkt maakt het onderscheid door de unieke inrichting van de badkamer webshop waardoor jouw gewenste sanitair product doorgaans binnen een paar klikken te vinden is.

  Badkamers en sanitair

  Daarnaast beschikken we over een 20 tal badkamer showrooms die door onze partner beschikbaar zijn gesteld en waar we je graag ontvangen voor een goed advies. Als je thuis alvast wilt oriënteren naar een badkamer dan kan dat in ons online badkamer inspiratie boek.

  Wens je contact? We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 0412-610557 of als je de voorkeur hebt voor email dan kan dat uiteraard ook via info@badkamermarkt.nl.

  Reviews, ervaringen en recensies met Badkamermarkt vind u onderaan deze pagina. We hebben op dit moment 0 ervaringen met Badkamermarkt met een gemiddelde score van 0.0 van de 5. Schrijf zelf een review voor Badkamermarkt, elke ervaring is welkom! Badkamermarkt heeft 0 positieve en 0 negatieve ervaringen.