Beoordeel deze webshop
Bezoek deze webshop
   • Prijs
   • -
   • Afhandeling en levering
   • -
   • Ondersteuning
   • -

  DAF Trucks voorraadacties
  BLOM-DSW is reeds sinds 1972 officieel dealer van DAF Trucks. Met 6 vestigingen in Zuid-Holland staan wij elke dag voor u klaar met een passend advies voor uw nieuwe of gebruikte DAF Trucks. U kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw DAF en getrokken materieel.

  De nieuwe standaard in hun klasse

  Het Euro 6 productenprogramma van DAF is volledig nieuw ontwikkeld voor maximale efficiency, optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurscomfort. De nieuwe PACCAR motoren zorgen voor een nog lager brandstofverbruik en zetten samen met het slimme chassis-design en de aantrekkelijk vormgegeven cabines de standaard in hun klasse. DAF XF, DAF CF, DAF LF; voor elke inzet is er een voertuig op maat.

  DAF voertuigen uit voorraad leverbaar

  BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal DAF XF, DAF CF en DAF LF voertuigen op voorraad in diverse uitvoeringen. Deze voertuigen zijn scherp geprijsd en direct leverbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gebruikte trekkers en bakwagens van DAF First Choice. Dit is het DAF kwaliteitslabel voor gebruikte voertuigen. Deze voertuigen worden afgeleverd met zes maanden First Choice Care garantie.

  Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte DAF truck, neem dan direct contact met ons op.

  Reviews, ervaringen en recensies met DAF Trucks vind u onderaan deze pagina. We hebben op dit moment 0 ervaringen met DAF Trucks met een gemiddelde score van 0.0 van de 5. Schrijf zelf een review voor DAF Trucks, elke ervaring is welkom! DAF Trucks heeft 0 positieve en 0 negatieve ervaringen.