Beoordeel deze webshop
Bezoek deze webshop
      • Prijs
      • Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster

    Reviews, ervaringen en recensies met GeldvoorjeGSM.nl vind u onderaan deze pagina. We hebben op dit moment 23 ervaringen met GeldvoorjeGSM.nl met een gemiddelde score van 1.7 van de 5. Schrijf zelf een review voor GeldvoorjeGSM.nl, elke ervaring is welkom! GeldvoorjeGSM.nl heeft 23 positieve en 0 negatieve ervaringen.


  • Ben over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Ben
        (12-01-2016)

    Stuur twee Huawei P6 in prima onbeschadigde staat op. Goed en deugdelijk verpakt.

    Reactie GSM loket: Van 1 van de telefoons is de backcover gescheurd.
    Na hier op gereageerd te hebben, volgende antwoord

    De omschrijving die vermeld staat in het verwerkingsrapport is inderdaad onjuist, waarvoor onze excuses. De juiste omschrijving is “ontbrekend of loszittend onderdeel”.
    Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Ook gaven zij aan dat het pakje door hen in onbeschadigde toestand was ontvangen.

    Kortom geen geld. Goede telefoon in geleverd.

    Waarschuwing: DOE GEEN ZAKEN MET GSM LOKET

  • Marc over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Marc
        (23-11-2015)

    7-11-15 een aantal iPad's opgestuurd naar geldvoorjegsm, maar tot op heden nog niks gehoord. Ik zie dat het pakketje is afgeleverd. Maar enige vorm van communicatie is niet mogelijk. Ze reageren niet op de email en tevens ligt de website nu ook al een ruime week plat.

    Het lijkt erop dat ik mijn iPad's en geld kwijt ben.


  • Michael over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Michael
        (15-10-2015)

    Goede prijs, alleen nooit het geld ontvangen of nog iets gehoord. Helaas moest ik hier een ster geven. Beter zou zijn: geen sterren.

  • Teresa over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Teresa
        (13-08-2015)

    Eind 2014 heb ik meerdere oude telefoons ingeleverd en hier geld voor gekregen. Prima service toen en snel m'n geld ontvangen.

    Nu heb ik bijna twee weken geleden een oud toestel van mijn moeder ingeleverd (ben het zelf gaan brengen op het kantoor in Rotterdam) en sindsdien niets meer gehoord. Geen bevestiging van ontvangst via de mail of iets dergelijks. Het is niet mogelijk om ze nu te bereiken. Het e-mail adres enquiries@geldvoorjegsm.nl (vermeld onderaan de order bevestiging mail) werkt niet en ik kan nergens een telefoonnummer vinden om deze mensen te bereiken. Ook inloggen op de website om orderstatus te checken lukt niet. Heb info@geldvoorjegsm.nl ook gemaild, maar nog geen reactie. Dit was twee dagen geleden weliswaar, maar we leven in een tijdperk van 24/7 online en bereikbaar toch?

    Als ik over een paar dagen nog niets hoor, ga ik zeker langs hun kantoor om even polshoogte te nemen.

  • Talitha over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Talitha
        (10-06-2015)

    eigenlijk geen enkele ster verdiend. pure oplichterij.
    2 telefoons naar opgestuurd, weliswaar nog 86 euro waard. krijg 2 maanden later een bericht dat ik samen 42 euro zou krijgen. oke prima het was een oude kapotte telefoon en 1 werkende. dus het bod gewoon geaccepteerd. maar nogsteeds nooit wat ontvangen. in totaal al 4!!!!!! maanden geleden. en nu ligt de site eruit. nou ik weet genoeg. de oplichters, ze reageren nergens op.

  • Stephanie Bijleveld over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Stephanie Bijleveld
        (21-05-2015)

    Heb 2 maanden geleden mijn Samsung galaxy note 3 opgestuurd en kreeg bericht dat ze mijn telefoon hadden ontvangen. Na dat de betaal datum was verstreken op 27 april 2015 heb ik contact met hun gezocht op diverse manieren. Helaas werden mijn mails etc niet beantwoord. Na 10 mailtjes kreeg ik toch een reactie met dat ze het toestel niet konden vinden dus of ik mijn IMEI nummer wilde doorgeven. Ik gedaan uit goed vertrouwen en steeds kreeg ik geen reactie. Uiteindelijk was de telefoon terecht en kreeg ik een bod waar ik alsnog akkoord mee ben gegaan. Ze zouden overgaan tot betaling maar kreeg maar niets gestort. Toen vandaag een mail ontvangen dat ze de betaling allang hadden gedaan op de naam van opheusden en Rabo rekeningnummer! Nou mijn naam is geen opheusden en ik heb ook geen Rabo nummer. Ik heb ze al zo vaak mijn juist IBAN gestuurd!! Oh en niet te vergeten ben vandaag naar het adres gereden wat op de site staat en daar zitten zei helemaal niet!!! Heb in meerdere kantoorpanden naar hun gevraagd en niemand die ze kent!!!'

    Geen ster waardig en ga morgen aangifte doen tegen deze eikels!

    Stephanie Bijleveld

  • An over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • An
        (19-05-2015)

    Oplichters!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Stuur je telefoon nooit naar dit bedrijf!!!!!!
    Ze bieden zogenaamd een goede prijs en je ontvangt het geld nooit op je rekening. Op 17 april hebben wij bevestigend gereageerd op het herziene bod van €130,00. We moeten het geld nog krijgen!!!!!!!
    Via 2 emailadressen zijn ze niet meer bereikbaar!!!!!
    Alle mooie zogenaamde voorwaarden, daar klopt niets van.
    Er is hier duidelijk sprake van misleiding en oplichting.
    Ook wij gaan stappen ondernemen.

  • Nicole over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Nicole
        (18-05-2015)

    Mijn iPhone 5 opgestuurd voor verkoop aan dit bedrijf. Heb op 8 mei een mail ontvangen dat het toestel is ontvangen door hen en dat de betaling voor 18 mei wordt overgemaakt.

    Inderdaad, lukt het dus totaal niet om met dit bedrijf in contact te komen. Het telefoon nummer wat op hun site vermeld staat doet het niet, de email adressen zoals: info@geldvoorjegsm.nl en enquiries@geldvoorjegsm.nl doen het niet, heb van beide een Delivery Status Notification Failure ontvangen.

    Ik had eerst de reviews moeten nagaan alvorens mijn toestel op te sturen.

    Oplichtings praktijken voor telefoons dus. Zal deze site ook maar eens aanmelden bij Kassa en Radar om andere potentiele slachtoffers te waarschuwen.

  • Geert over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Geert
        (06-05-2015)

    Helaas ook ik heb een slechte ervaring.


    iPhone opgestuurd, gezien op de site dat het toestel is ontvangen. Zelfs een betaaldatum. Echter nooit geld ontvangen.
    Op e-mails ook geen reactie.

    Hier je toestel dus niet naar opsturen!!!
    Wellicht kan men nog contact met me opnemen??

  • Michelle over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Michelle
        (05-05-2015)

    Op 3 april 2015 heeft geldvoorjegsm.nl mijn iphone 4 binnen gekregen.
    Op 16 april zou ik 30 euro uitbetaald krijgen. Het is niet veel, maar ik was blij dat ik er al wat voor kreeg. Nu is het ondertussen 5 mei en heb ik mijn geld nogsteeds niet gekregen. Ook ik heb verschillende berichten gestuurd en gebeld naar een nummer wat volgens de telefoon buiten gebruik is.

    Ik raad niemand dit bedrijf aan, want er is zeer slechte communicatie en waarschijnlijk ben ik opgelicht!

    Stuur je mobiel dus niet op en zoek van tevoren goed uit welk bedrijf WEL betrouwbaar is.

  • Koen JdJ over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster
      • Koen JdJ
        (04-05-2015)

    Ze leken een redelijk bedrag te geven voor de gsm en adverteren met binnen uiterlijk 10 werkdagen je geld. Daar klopt niks van, na 2 weken krijg ik een herzien en aanzienlijk lager bod omdat het toestel beschadigd zou zijn terwijl ik dat nog netjes voor verzending gecontroleerd had. Vervolgens na acceptatie nog 2,5 week wachten op de betaling.

  • Annemieke over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Annemieke
        (15-04-2015)

    Alweer een maand geleden stuurde ik mijn Samsung op naar jullie, omdat jullie daar een goede prijs voor boden!
    Nadat deze bij jullie binnen was, kreeg ik een mail daarover en ook dat deze minder waard zou zijn vanwege "schade". Maar ik ging toch akkoord en 9 april uiterlijk zou het geld worden overgemaakt!
    Tot op heden heb ik nog niets ontvangen...
    Ik mag toch hopen dat ik niet opgelicht ben? Aan de andere recensies te lezen...lijkt het niet onwaarschijnlijk!
    Ik stuur in goed vertrouwen mijn mobiel op, maar nu weet ik niet meer of dat vertrouwen wel juist was!

  • Anna over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Anna
        (05-03-2015)

    Het is dat ik een ster moet geven om dit bericht het net op geslingerd te krijgen, anders had ik het niet gedaan. Zelfs een ster verdienen ze niet. Ik heb mij Iphone4 opgestuurd en ik zou 65 euro gestort krijgen op 23-2-2015. Guess what...nog steeds geen cent ontvangen. Werkelijk waardeloos. Ik ben ontzettend teleurgesteld ove rhet feit dat ik zo bestolen ben door geldvoorjeGSM.nl

  • Laura over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster
      • Laura
        (04-03-2015)

    De beste prijs, redelijk snelle afhandeling. Jammer dat er geen telefoon nummer is, maar ik ben goed geholpen via de mail. Aanrader!

  • Rick over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Rick
        (02-03-2015)

    Ondanks de slechte recensies hier heb ik toch GelvoorjeGSM geprobeerd omdat ze voor mijn defecte telefoon de hoogste prijs bieden. Mijn ervaring is dat dit geen oplichterij is.
    Een week na ik mijn telefoon verzonden heb had ik nog niets vernomen. Ze hebben slechte contact opties op de website, het e-mailadres in de bevestigingsmail is niet correct en er wordt eigenlijk nergens op gereageerd. Alles wees dus eigenlijk op oplichterij tot ik een mailtje stuurde naar info@geldvoorjegsm.nl., daarna kreeg ik binnen een paar uur bevestiging dat mijn geld binnen een week gestort zou worden. Dit is ook daadwerkelijk gebeurd! Qua contact en uitstraling mag er dus nog wat gebeuren maar dit is wel een legitieme site.

  • Henk over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Henk
        (18-02-2015)

    Ondanks het professionele uiterlijk van de site blijkt dit gewoon een goed opgezette oplichtingspraktijk.

    STUUR NIETS OP !!!

    Zelfde verhaal als onderstaande personen: diverse telefoons opgestuurd, bericht gehad dat ze ontvangen zijn met aangepaste prijzen, hierna niets meer vernomen. Ook geen reactie op mail/berichten.

  • Yvonne over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Yvonne
        (05-02-2015)

    Wat een slechte site!!!!
    Ze zijn niet eens 1 ster waard!
    Ik heb zo vaak contact gezocht, maar krijg geen gehoor.
    Ben er zo pissig om. Ga hier niet mee in zee. Je krijgt nl. NIETS! Gsm weg, geen geld. Verzendkosten ook nog eens betaald.... Het kost je alleen maar tijd, energie en een hele hoop ergernis.

  • Patricia over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Patricia
        (04-02-2015)

    Op 14 januari mijn telefoon opgestuurd, deze is aangekomen en bevestigd. Op 29/1 zou de uitbetaling gedaan zijn, maar nog steeds geen geld gezien. Op mails reageren ze ook niet.

  • dennis over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • dennis
        (03-02-2015)

    Oplichters,17 dec is mijn telefoon ontvangen en binnen 10 dagen zou je geld hebben. Nu is het 3feb. Nog geen geld of reactie op mail of Twitter/Facebook. Bellen ook niet mogelijk.. Als ik in de buurt ben ga ik zelf maar langs om het te halen.

  • Samira over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Samira
        (30-01-2015)

    STUUR JE TELEFOON NIET NAAR DIT BEDRIJF

    Ik heb in december 2 telefoons naar dit bedrijf gestuurd en zouden op 22 dec zijn ontvangen. Op 8 januari zou
    ik de betaling krijgen heb nog steeds niks ontvangen. Heb meerdere berichten gestuurd maar hoor niks terug. Ik lees meer van dit soort berichten op het internet er het lijkt erop dat ik genept ben. Als ik binnen een week niks hoor ga ik actie ondernemen

  • Jenny over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Jenny
        (13-01-2015)

    WAARDELOOS, iphone 4 zou ik 82 euro voor krijgen, niks gezien
    Dit lijkt verdacht veel op oplichterij.
    Nu heb ik dus een mail adres gevonden, nou ben benieuwd op ze hier wel op reageren. Want brieven en andere mail adressen die ze hebben doen ze niks op uit, ben echt heel boos...als dit niet recht gezet word ga ik dit bedrijf aangeven bij de politie GEEN STER WAARDIG

  • Gerard over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Gerard
        (10-12-2014)

    Zou 220 euro krijgen voor mij iPhone 5, maar kreeg herzien bod van 140 euro, deze heb ik afgewezen. Volgens de voorwaarden zou je dan je toestel kosteloos retour krijgen. Dit is nu 3 weken geleden... Via de site meerdere berichten verstuurd, telefonisch niet bereikbaar, ook naar enquiries@moneyforyourphone.com reactie nul. Iemand zelfde ervaring? En wel zijn toestel retour ontvangen?

    Reactie:
    Beste Gerard,

    Dat is erg vervelend om te horen. Wij hebben geprobeerd om uw order op te zoeken en te kijken waar het mis gegaan kan zijn. Wij kunnen uw order alleen niet vinden. Wij hebben gezocht op uw naam, email adres en openstaande verzoeken om telefoons terug te sturen. Heeft u wellicht een ordernummer voor ons? Wij helpen u graag om dit recht te zetten, u kunt ons bereiken via info@geldvoorjegsm.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Wouter van Bijl
    Team Geld voor je GSM

  • N. Dashorst over GeldvoorjeGSM.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • N. Dashorst
        (26-11-2014)

    Niet mee in zee gaan. ik heb mijn geld voor 3 mobiele telefoons nog steeds niet en de chat is ook altijd offline.
    Ik heb denk ik pech gehad maar ik kan ze niet per mail of telefonisch bereiken. Je krijgt een goede prijs online maar je ziet het geld alleen niet op je rekening. Jammer.

    Opgelicht voel ik mij

    Reactie:
    Beste N.Dashorst,

    Wij hebben uw order ontvangen op 14 november en diezelfde dag verwerkt, een aantal dagen daarna heeft u akkoord gegeven op ons herzien bod. Wij zijn hierop meteen overgegaan tot betaling, dit is ruimschoots binnen de opgegeven tijd van betaling. Het is erg spijtig dat u een review plaatst zonder eerst contact met ons op te nemen. Wij hadden u graag verder geholpen.

    Met vriendelijke groet,

    Wouter van Bijl
    Team Geld voor je GSM