Beoordeel deze webshop
Bezoek deze webshop
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster

    Reviews, ervaringen en recensies met Koophetgratis.nl vind u onderaan deze pagina. We hebben op dit moment 8 ervaringen met Koophetgratis.nl met een gemiddelde score van 1.2 van de 5. Schrijf zelf een review voor Koophetgratis.nl, elke ervaring is welkom! Koophetgratis.nl heeft 8 positieve en 0 negatieve ervaringen.


  • Gea janssen over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Gea janssen
        (27-01-2016)

    Volgens mij heb ik niet alles gekregen, wat ik had besteld, maar op emails wordt niet gereageerd.

  • Monique over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Monique
        (14-12-2015)

    Produkt besteld en tot twee maal toe de verkeerde ontvangen. Na de 2e keer retour zenden heb ik een bericht gestuurd dat ik het volledige bedrag geretourneerd wilde zien. Vervolgens een bevestiging dat het bedrag geretourneerd zou worden, maar hier stond niet het juiste bedrag in. Wederom gemaild dat ik het volledige bedrag retour wil. Hierop volgde een mail dat ik het produkt retour kon zenden, wat ik dus al gedaan had en waarvan ik een bevestiging ontvangen had. Tot de dag van vandaag, ruim 1,5 week later, nog geen bedrag retour ontvangen. Eerste en laatste bestelling bij Koophetgratis.nl!

  • H over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • H
        (18-01-2015)

    Iets besteld maar iets heel anders gekregen. Mailtje gestuurd en na ruim een week (i.p.v. de gemelde 24 uur) antwoord gekregen. Ze hebben excuses gemaakt en aangegeven dat ik het retour mocht sturen. Als ik had geweten dat ze dingen aanbieden (foto's op de website) die niet zijn wat ze uiteindelijk verkopen had ik het nooit gedaan ook al is het nog zo goedkoop.

    Voor mij GEEN Koophetgratis.nl meer.

  • Tanja over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Tanja
        (15-12-2014)

    Ik heb een powerbank bij Koophetgratis besteld en die heb ik ook ontvangen. Een vriendin had dezelfde besteld. In beide gevallen werkte de bijgeleverd kabels niet. Gelukkig had ik zelf een kabel. De kabel heb ik teruggestuurd maar ze zeggen dat ze het niet ontvangen hebben.
    De powerbank werd geleverd zonder product informatie; heel gewoon tegenwoordig. Omdat ik de merk niet wist (heel dom, dat weet ik) kon ik de informatie niet opzoeken. Ik heb een email gestuurd om te weten waar ik informatie kon vinden omdat ik wilde weten hoe lang ik moest opladen. Ze hebben geantwoord maar hebben alleen gezegd hoelang ze dachten dat het moest. Ik had de powerbank 24 uur opgeladen, veel langer dan ze hadden voorgesteld maar hij kon niet eens mij telefoon 1 keer opladen terwijl hij dat 2 a 3 keer had moeten kunnen doen.

  • Nick Toonen over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Nick Toonen
        (21-10-2014)

    Hele slechte site!
    Betaald maar helemaal niks ontvangen en op emails wordt ook niet gereageerd! Oplichters zijn het

  • Michel over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Michel
        (15-10-2014)

    Product besteld en betaald, niet geleverd. Na vele mails en maanden later bleek dat ze een computerprobleem hadden en mijn order niet goed doorgekomen was. Dus nogmaals besteld. Weer niets geleverd. Na diverse toezegging zou ik een ander product naar keuze krijgen. Wederom na paar weken niet geleverd. Wordt nergens meer op gereageerd. Ben wel mijn geld kwijt! Oplichtersbende daar! Heb besloten om aangifte van internetoplichting te gaan doen!

  • Ingrid Bouwmans over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Ingrid Bouwmans
        (08-10-2014)

    Slechte Service!
    Ik heb het product ontvangen, maar retour gezonden.
    De ontvangstbevestiging van het retourneren heb ik ontvangen, maar het bedrag zit ik na 2 maanden nog op te wachten.

    Mail wordt niet op gereageerd en telefonisch niet bereikbaar.

  • Michel over Koophetgratis.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Michel
        (01-08-2014)

    Product gekocht, betaald, niets ontvangen! Na de 1e mail werd gezgd dat ik niets besteld had. Hierop betalibfsbewijs gemaild naar 2 emailadressen en sindsdien reageren ze nergens meer op! Oplichtersbende!! Niets kopen daar, ze willen wel je geld maar niets leveren en als het ze te moeilijk wordt reageren ze gewoon niet meer! Onbetrouwbare zooi!