Beoordeel deze webshop
Bezoek deze webshop
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster

    To Be Dressed, dé online schoenen outlet en merkkleding outlet, bundelt alle sale kleding en schoenen van fysieke winkeliers in Nederland. Hierdoor krijg jij toegang tot goedkope fashion aanbiedingen die je normaal gesproken nooit had weten te spotten, want op To Be Dressed is het altijd uitverkoop!

    Reviews, ervaringen en recensies met To-be-dressed.nl vind u onderaan deze pagina. We hebben op dit moment 14 ervaringen met To-be-dressed.nl met een gemiddelde score van 3.9 van de 5. Schrijf zelf een review voor To-be-dressed.nl, elke ervaring is welkom! To-be-dressed.nl heeft 14 positieve en 0 negatieve ervaringen.


  • Inge over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Inge
        (24-01-2016)

    Een paar laarsjes besteld, met max 5 werkdagen levertijd. Echter, een uur na de bestelling al een verzendbevestiging en de dag erna al thuis.
    Met de klantenservice verder geen ervaring.

  • Ellen Brouwer over To-be-dressed.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Ellen Brouwer
        (09-12-2015)

    Na een aantal dagen op mijn bestelling te hebben gewacht, telefonisch
    gezocht. Een standaard bericht, dat mijn bestelling niet meer leverbaar is. Via de email, geld wordt teruggestort en dank voor mijn begrip?
    Jammer!

  • Vermeer over To-be-dressed.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Vermeer
        (16-11-2015)

    To be Dressed adverteert met scherpe prijsstelling maar maakt het niet waar!

    Ze kunnen niet leveren terwijl het product overal ruim voorradig is. Ik denk dat ze niet willen leveren maar die scherpe prijsstelling gebruiken om je klant te maken.

    Jammer, ik ben afgeknapt. Wanneer je iets aanbiedt moet je het waar maken, simpel!

  • Femke over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Femke
        (30-07-2015)

    Veel aanbod en snelle levering. Ben vast klant hier!

  • Bente over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Bente
        (26-05-2015)

    Geweldig mooie aanbiedingen die je op veel andere plekken niet vindt, en regelmatig nieuw aanbod. Bestellingen zijn altijd snel binnen. Nu al 2 keer merkkleding en mooie supertrash laarsjes besteld, blij mee!

  • Sandra van den Hoeven over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Sandra van den Hoeven
        (26-05-2015)

    Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen! Mooie kortingen en snelle levering

  • Marcel over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Marcel
        (25-02-2015)

    Ruime keuze aan producten, snelle bezorging en klantenservice wanneer het nodig is!

  • Mndy over To-be-dressed.nl

    Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • Mndy
        (17-12-2014)

    Redelijke website alleen jammer dat je 6,95 moet betalen voor iets retour te doen! Bij de meeste websites is het gratis!

  • Jess Molenaar over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Jess Molenaar
        (30-10-2014)

    Snelle bezorging! Mooie kwaliteit.

  • Susanne over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Susanne
        (03-10-2014)

    Gisteren een paar schoenen besteld bij To be dressed en vandaag bezorgd gekregen. De site is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, ik ga zeker vaker bij ze bestellen!

  • Erik over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Erik
        (05-08-2014)

    Superscherpe prijzen, hele jaar door. Binnen twee werkdagen binnen en makkelijk retoursturen. Vraag aan klantenservice was binnen een uur beantwoordt dus zeker een betrouwbaar concept.

  • Eveline over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster
      • Eveline
        (25-07-2014)

    Hele gebruiksvriendelijke website. Altijd hoge kortingen en snel thuis bezorgd. Als je vragen hebt kan je de klantenservice bellen.

  • klaas over To-be-dressed.nl

    Ster
      • Prijs
      • Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster
      • Ondersteuning
      • Ster
      • klaas
        (24-07-2014)

    Zeer slechte ervaring met deze keten, levering laat erg lang op zich wachten en als je het dan al geleverd krijgt zitten er helemaal andere artikelen in als die je besteld hebt.

    Voor mij 1 keer maar nooit weer...!!!!

  • Femke over To-be-dressed.nl

    Ster Ster Ster Ster Ster
      • Prijs
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Afhandeling en levering
      • Ster Ster Ster Ster Ster
      • Ondersteuning
      • Ster Ster Ster Ster
      • Femke
        (03-02-2014)

    Mooie artikelen en merken. Altijd flinke korting en snel geleverd. Snelle ondersteuning per mail maar telefonische support ontbreekt.