Over ons

Alle ervaringen bij elkaar!

Ervaringenweb.nl is een grote verzamelplaats van ervaringen, reviews en beoordelingen van consumenten. Meer dan 1900 bedrijven zijn ingeschreven bij Ervaringenweb.nl en ook het aantal reviews en gedeelde ervaringen is groeiende. Dankzij Ervaringenweb.nl weet u precies wat de gemiddelde consument van een bedrijf vindt, en kunt u een gerichte keuze maken als u een aankoop wilt doen. Vindt u service heel belangrijk? Of gaat u veel liever voor een snelle levering of de laagste prijs? Bekijk de ervaringen en kies de aanbieder die het beste bij u past!

Reviews en beoordelingen

Ervaringenweb.nl verzamelt reviews, beoordelingen ervaringen van de meest uiteenlopende bedrijven en winkels, maar ook van reisbureaus en telecomaanbieders. Dankzij Ervaringenweb.nl weet u precies hoe andere consumenten een product, dienst of service van een bedrijf ervaren hebben en komt u nooit voor verrassingen te staan. Maar Ervaringenweb.nl houdt niet op bij winkels, ook reisbureaus, datingsites en zelfs opleidingsinstituten zijn aangesloten bij Ervaringenweb.nl! Een review is eigenlijk hetzelfde als een beoordeling: een consument vertelt in een review of beoordeling wat hij vond van een aankoop, zoals een product of een dienst. Door de kwaliteit aan te geven met sterretjes in drie verschillende categorieën, kan hij een helder beeld scheppen van de kwaliteit van het bedrijf. Een review vormt hierdoor een goede aanbeveling, of een waarschuwing voor andere consumenten.

Zelf ervaringen toevoegen

Hebt u een ervaring die u wilt delen op Ervaringenweb.nl? Wilt u een bedrijf, product of dienst een heel goede review geven? Of was u eigenlijk niet zo tevreden en wilt u liever iets wat minder goed beoordelen om andere consumenten te waarschuwen? Als consument kunt u zelf ervaringen delen en reviews toevoegen op Ervaringenweb.nl. Alles mag, zolang u maar netjes blijft en altijd een eerlijke review instuurt. Alle ervaringen, reviews en beoordelingen worden geschreven door echte consumenten en deze onafhankelijkheid en betrouwbaarheid houden we graag in stand. Ervaringen kunt u heel eenvoudig zelf toevoegen op Ervaringenweb.nl: u klikt op het bedrijf van uw keuze en u vult met behulp van de sterretjes in wat u vond van de kwaliteit van het product of de dienst. Als u dat wenst kunt u ook in het tekstvlak uw persoonlijke ervaringen delen. U krijgt bij Ervaringenweb.nl dus alle ruimte om uw ervaringen aan andere consumenten te laten zien.

Onafhankelijke ervaringen en reviews

Bijna elk bedrijf, elke website en iedere webshop heeft wel een ‘review’-gedeelte op de website staan. Soms is dat een beoordeling bij een enkel product, soms bij een dienst en soms zelfs een aparte pagina op de website, met ervaringen van klanten. Ervaringenweb.nl is wat dat betreft anders en dat verschil zit hem in de onafhankelijkheid. Ervaringenweb.nl is niet gebonden aan een bedrijf, winkel, merk of product en heeft geen enkele belangenverstrengeling. Al onze ervaringen en beoordelingen zijn daarom eerlijk, oprecht en alleen maar door echte consumenten geschreven. Sterker nog: wij streven ernaar om zoveel mogelijk bedrijven aan te sluiten bij Ervaringenweb.nl, om zo de grootste en meest betrouwbare review-website te worden.